Merkezefendi Anaokulu
MERKEZEFENDİ MAH. SABRİ ÜLKER SK. NO 34 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

VİZYON

Okulun bulunduğu çevreyi değişim ve gelişim merkezi haline getirmek, misyonumuzda ki hedeflerimiz paralelinde okulun öncelikle yakın çevrenin ve zamanla da uzak çevrenin bilim, kültür ve sanatın kalbinin attığı mekan haline getirmek. Bu şekilde öğrencinin mevcut değerler algısını daha da yükseltip, gelişimde ve değişimde öncü bir öğrenci profili yaratmak.

MİSYON

Bireysel ve sosyal hak ve sorumluluklarınının bilincinde, bu çerçevede temel insan hak ve özgürlüklerine saygılı ve aynı zamanda bu vb. evrensel değerleri koruyan, geliştiren ve bu değerlere sahip çıkan, empati ve hoşgörü gibi sosyal piskolojik kazanımlara ulaşmış,kariyer ve girişimcilikte öncü olan ve bu konularda atılımlar gerçekleştirebilen, ortak ve başat sosyo-kültürel ve ahlaki değerlerine yabancılaşmaktan uzak olmakla beraber, bu değerlere bağlı, bu değerlerini içselleştirip geliştiren ve yansıtan bir kişiliği olan, sosyal hayatta ve sosyal tabakalardaki değişik alanlardaki farklılıkları "ötekileştirme" den kendi varlık bütünlüğü içinde, bir zenginlik kaynağı olarak gören, sosyal hayatı düzenleyen norm yasaları benimseyebilen ancak tıkanıklara neden olan insan haklarına aykırı düzenlemelere gerektiğinde karşı çıkıp bunların değişmesi için öncü ve aktif rol alan bireyler yetiştirmek.

İKİLİ

08.00-13.00 13.00-18.00

D.GAZ

VAR

3 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim Yeri - ZEYTİNBURNU Adres - MERKEZEFENDİ MAH. SABRİ ÜLKER SK. NO 34 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL Ulaşım ULAŞIM OLARAK TRAMVAY YOLU VE CEVİZLİBAĞ MİNİBÜS YOLU ÜZERİNDEDİR. İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 1 KM UZAKLIKTA OLUP ARAÇLA 5 DK LIK MESAFEDEDİR.İL MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTA OLUP ARAÇLA 20 DK LIK MESAFEDEDİR.

BASKETBOL KURSU- HALK OYUNLARI-

DEĞERLER EĞİTİMİ- DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ-VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ